Op Stadsgids Nederland vind je informatie over alle steden in Nederland. Zo vind je op deze website algemene informatie over de Nederlandse steden, maar ook een overzicht van bedrijven per stad. Van loodgieters, rijscholen en restaurants tot winkels makelaars en zorgbedrijven. Het doel van Stadsgids Nederland is om een zo compleet mogelijk beeld te geven van MKB-bedrijven in heel Nederland. Daarnaast zijn wij bezig om de informatie per stad verder aan te vullen met activiteiten, bezienswaardigheden, evenementen en meer, zodat je voor alle locale informatie op Stadsgids Nederland terecht kan.

Let op: het wel of niet deelnemen aan deze gids is ten alle tijde naar keuze. Eventuele deelname is altijd betaald omdat wij online adverteren met onze website. De kosten voor een advertentie zijn ongeveer gelijk aan de kosten die wij in totaal maken voor het adverteren via Google. Wij werken samen met freelancers voor het werven van nieuwe klanten. Bent u benaderd of heeft u een opdrachtbevestiging ontvangen maar is het niet de bedoeling dat uw bedrijf vermeld word? Stuur dan een mail naar: afmelden@stadsgids-nederland.nl.

Tegenprestatie

Bij het afnemen van een vermelding ben je zichtbaar op 1 van de best online bezochte stadsgidsen van Nederland. Wij proberen middels Google Advertisement ten alle tijde bovenaan de lijst te staan bij aan ons gerelateerde zoekresultaten. Dit vergroot de kans dat uw bedrijf via ons gevonden zal worden door mensen die zoeken naar bedrijven per stad. De kosten die je betaald voor een vermelding zijn ongeveer gelijk aan de kosten voor het adverteren van onze website. Voldoet de tegenprestatie niet aan de verwachting? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.